Dergo porositë tuaja

Shpejt dhe leht

Hej, ne kemi prioritet shërbimin profesional , të shpejt dhe të sigurt të dërgesave postare mbrenda dhe jashtë Kosovës.

HEJPosta

Hej, ne kemi prioritet shërbimin profesional , të shpejt dhe të sigurt të dërgesave postare mbrenda dhe jashtë Kosovës.

Shërbim të shpejt

Qmime të arsyeshme

Per Konsumator Privat

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bini në depo më të afërt të HejPostes ose rezervoni një takim në shtëpinë ose zyrën tuaj.

Per Konsumator Biznese

Menaxhoni kohën dhe shpenzimet tuaja duke zgjedhur opsionin që ju përshtatet më shumë. Shërbimi është i disponueshëm për dërgesat nga e gjithë bota në Kosovë dhe anasjelltas.

Depoja jonë

Rruga Ahmet Kaçiku, 70000 Ferizaj,

+383 (49) 999 980


80 + Klient

300 + Porosi